vliegveld partners

Winkels vliegveld Barcelona

Als je op vakantie gaat in Barcelona dan weet je als geen ander hoe goed je daar kunt shoppen. De grootste merken, nieuwste trends en andere culturele gebeurtenissen, daar bruist het van in Barcelona. De luchthaven Düsseldorf Airport is de afgelopen jaren als voorbeeld genomen, net als op de luchthaven in Duitsland vind je nu ook op El Prat een groot aantal shopping mogelijkheden.  Daardoor is gelukkig ook op het vliegveld van Barcelona veel te doen!

Winkels vliegveld Barcelona terminal 2

In terminal 2 kun je weliswaar minder goed winkelen dan in terminal 1 maar dat betekent niet dat je iets te kort komt. Dit plaatje laat een aantal merken zien die te vinden zijn in terminal 1. Zoals je ziet zijn de grote merken zoals Gucci, Adidas of Zara te vinden op vliegveld Barcelona. Het is altijd leuk om een gaaf souvenir mee te nemen voor het thuisfront. Vliegveld Barcelona biedt genoeg mogelijkheden voor last-minute souvenirs, als je er in de stad geen kreeg gevonden. Ook kun je op Barcelona Airport shoppen voor elektronica. Er zijn een aantal winkels waar je koptelefoons, cd’s, camera’s en andere accessoires kunt kopen. De hele lijst van winkels in terminal 2 kun je hier vinden.

Winkels vliegveld Barcelona in terminal 1

In terminal 1 bulkt het van de winkels. Het assortiment bestaat uit duizenden boeken, parfums, dure kledingmerken, leuke restaurantjes en een berg souvenirs. Dit is erg leuk als toerist, lekker rondlopen op een vliegveld. Zeker in een stad als Barcelona is dit geen nachtmerrie. Je zou anders toch moeten wachten, dus waarom ga je niet lekker shoppen op vliegveld Barcelona?

Het Barcelona El Prat Airport biedt vele eet- en drinkgelegenheden. Sinds de nieuwe terminal zijn er een groot aantal café’s en bars toegevoegd. De faciliteiten zijn op reguliere dagen van 06:00 tot 23:00 open. Er zijn gelukkig wel een paar snackbars waar je 24 uur per dag welkom bent. De volledige lijst met alle restaurants, cafés, bars en snackbars is hier te vinden.


Viegveld info, tips en deals

villa

Spaanse villa's te koop

Is het huren van een vakantievilla voor de meesten van ons al niet weggelegd, met enkele duizenden euro's huur per week, laat staan dat de aanschaf van een vill...

El Prat Airport Barcelona hotel

Bent u opzoek naar een hotel in Barcelona of wilt u overnachten op Barcelona Airport? Dat kan. Veel hotels zijn beschikbaar in dit gebied rondom vliegveld Barce...