vliegveld partners

Vliegtickets naar Barcelona

Als jij deze pagina aan het lezen bent is het zeer waarschijnlijk dat jij naar Barcelona wilt gaan, en wat is nou sneller dan het vliegtuig? Niets! Graag wil jij de goedkoopste vliegtickets naar vliegveld Barcelona hebben, dit is helaas een heel karwei. Gelukkig is er één vergelijkingssite die er met kop en schouder bovenuit springt: Tix.nl. Deze website is gemakkelijk in gebruik en geeft de goedkoopste optie weer voor elke vlucht. Lees hieronder verder over deze vergelijkingssite:

Wat is Tix.nl?

Tix.nl is een website waar je gemakkelijk tickets kunt bestellen en vergelijken. Op de homepage van de website zie je meteen links een vakje waar je de gegevens van je vlucht wilt ingeven:

  • Retour of enkele reis?
  • Vanaf welk vliegveld wil jij vertrekken? En waar naartoe wilt natuurlijk..
  • Vertrekdatum (en eventueel retourdatum voor tickets terug naar Nederland)
  • Aantal personen, keuze uit Volwassenen(>12 jr.), kinderen(2-11 jr.) en baby’s

De kaartjes naar Barcelona vanaf Schiphol kosten al snel rond de 60-70 euro. De retourtjes kosten 100 euro. Ik raad aan om meteen een retourtje te halen, zo kun je jezelf de moeite in Spanje besparen en is alles al gepland, geen stress op vakantie dus!

Wist u dat? De parkeermogelijkheden op vliegveld El Prat zeer goed verzorgd zijn? De parking mogelijkheden zijn vergelijkbaar met Parkeren Brussels airport

Waarom Tix.nl?

Je kunt er lang over doorgaan maar Tix.nl is simpelweg de beste keus. Zij zijn onafhankelijk en bieden zelf geen tickets. Ze vergelijken andere maatschappijen zonder beïnvloed te zijn. De website van Tix.nl is gemakkelijk in gebruik en zal voor een snelle vergelijking zorgen. Binnen een kwartiertje heb jij de goedkoopste vliegtickets naar vliegveld Barcelona besteld.

Parkeren

Houd ook rekening met de parkeermogelijkheden je ervoor kiest om vanaf Schiphol te vliegen naar Barcelona. Er zijn een een groot aantal mogelijkheden om te parkeren op Schiphol, wij raden je aan om de verschillende aanbieders te vergelijken waardoor je altijd bij de beste prijs uitkomt!


Viegveld info, tips en deals

villa

Spaanse villa's te koop

Is het huren van een vakantievilla voor de meesten van ons al niet weggelegd, met enkele duizenden euro's huur per week, laat staan dat de aanschaf van een vill...

El Prat Airport Barcelona hotel

Bent u opzoek naar een hotel in Barcelona of wilt u overnachten op Barcelona Airport? Dat kan. Veel hotels zijn beschikbaar in dit gebied rondom vliegveld Barce...