vliegveld partners

Auto huren vliegveld Barcelona – El Prat

Een auto huren op vliegveld Barcelona is uiteraard mogelijk. Er zijn een aantal bedrijven die concurreren om de beste en goedkoopste te zijn. De bedrijven weten dat je het beste deel van de omgeving (bijna) alleen kan bekijken als je een auto huurt. Zonder een auto te huren kun je niet naar bijvoorbeeld de Mediterrane stranden of een van de vele andere prachtige locaties. Er zijn veel auto’s te huur in allerlei prijsklasse.

Vind op Vliegveld-Barcelona.nl de informatie voor een auto huren in de buurt van een vliegveld. Bij het vliegveld Barcelona zijn ook een aantal bedrijven die auto’s verhuren aanwezig. In beide terminals kun je gemakkelijk een autoverhuurdersbedrijf vinden.

Auto huren vliegveld Barcelona in Terminal 1

Als je op de begane grond, net na de bagagegebieden bent dan zie je een balie met 5 verschillende bedrijven:

  • Sixt
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz
  • National Atesa

Als je geen gedoe meer wilt op het vliegveld in Barcelona dan raad ik het aan om op internet je auto te huren. Dit scheelt je veel tijd en bespaart ook nog eens dat gedoe dat je krijgt als je met een Spanjaard probeert te communiceren. Een betrouwbare, Nederlandse autoverhuurmaatschappij die relatief erg goedkoop is en een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft is Sixt. Deze maatschappij heeft een gemakkelijk ophaal- terugbreng systeem: Je kunt instellen dat je hem bij het Barcelona vliegveld ophaalt en in Madrid weer teruggeeft, of je brengt hem gewoon weer terug naar het Barcelona vliegveld.

Auto huren vliegveld Barcelona in Terminal 2:

In terminal 2 is er alleen bij terminal 2B, bij de grote uitgangshal, net na de douanekantoren een autoverhuurservice. Het is gemakkelijk om beide kantoren te vergelijken en zo uit te vinden welke autoverhuurder jou het meest voordelig uitkomt. Het is ook mogelijk om de auto online te huren zodat je de beste prijs kan vinden én zodat je geen gedoe meer hebt als je aankomt in Barcelona.


Viegveld info, tips en deals

villa

Spaanse villa's te koop

Is het huren van een vakantievilla voor de meesten van ons al niet weggelegd, met enkele duizenden euro's huur per week, laat staan dat de aanschaf van een vill...

El Prat Airport Barcelona hotel

Bent u opzoek naar een hotel in Barcelona of wilt u overnachten op Barcelona Airport? Dat kan. Veel hotels zijn beschikbaar in dit gebied rondom vliegveld Barce...