Spaanse villa’s te koop

vliegveld partners

Is het huren van een vakantievilla voor de meesten van ons al niet weggelegd, met enkele duizenden euro’s huur per week, laat staan dat de aanschaf van een villa haalbaar zou zijn. Toch is er een groep kopers voor wie deze aanschaf natuurlijk zeer interessant is.

De doelgroep voor de aanschaf van villa’s in Spanje is dan ook beperkt en richt zich voornamelijk op: vastgoedeigenaren in de vakantiewoning sector, vakantie-organisaties, welgestelden met investeringsinteresses, welgestelden die zowel willen investeren evenals de villa voor privégebruik willen inzetten. Ook al is de kopersmarkt wellicht klein, desalniettemin is men niet kinderachtig als het gaat om de aankoop van een villa. Bedragen tussen 2 á 3 miljoen euro zijn eigenlijk nog steeds kinderwerk. En te zijner tijd wordt de villa gewoon weer -vaak met een interessante winst- van de hand gedaan.

Mondain Moraira en Altea

Een riante luxueuze villa in Spanje, voorzien van zwembad, vele vierkante meters grond, en alle moderne faciliteiten in het drievoud, zijn in specifieke chique kustplaatsen goed vertegenwoordigd. In mondaine kustplaatsen als Moraira, of Altea is een ruim aanbod van villa’s te koop. Dit zijn oorden waar de rijken der aarde vertoeven. Zien en gezien worden, of juist tot rust komen, in de lommerrijke en energieke sfeer van eeuwen-oude stadjes, waar het ware Spaanse leven nog hoogtij viert. De villa’s zijn voornamelijk gebouwd naar de traditioneel Spaanse bouwstijl (zuilen, witte muren, afwisselend met natuursteen), of juist in modern kubistische bouwstijl.

Geïnteresseerd in onderstaande villa? Hij is te vinden in Altea; vraagprijs: € 3.300.000 Meer informatie is te vinden op de website van de Nederlands-Spaanse makelaars van Casas Real. 

Vliegveld Dubai


Viegveld info, tips en deals

villa

Spaanse villa's te koop

Is het huren van een vakantievilla voor de meesten van ons al niet weggelegd, met enkele duizenden euro's huur per week, laat staan dat de aanschaf van een vill...

El Prat Airport Barcelona hotel

Bent u opzoek naar een hotel in Barcelona of wilt u overnachten op Barcelona Airport? Dat kan. Veel hotels zijn beschikbaar in dit gebied rondom vliegveld Barce...